Verhuur

Bent u opzoek naar een blokhut om een leuk kamp te organiseren? Dan bent u hier op het juiste adres!

De mogelijkheden voor een geslaagd kamp in Steensel zijn onbeperkt. De ligging is ideaal. Het ligt midden in de bossen aan de rand van Steensel en er is een groot grasveld aanwezig. Er is uiteraard ook een vuurkuil voor de bereiding van eten. In de omgeving van Steensel zijn verscheidene activiteiten mogelijk, zoals bijvoorbeeld het kanovaren op de Dommel. Onze ervaring is dat kinderen dit geweldig vinden.
Ook voor kinderfeestjes is onze blokhut te gebruiken.

Kijk in onze verhuuragenda voor de data die nog vrij zijn. Neem contact op met  verhuur@scoutingsteensel.nl om te reserveren.

Graag vermelden naam vereniging, naam, adres, telefoonnummer van contactpersoon, aantal personen en huurdata.

Download onze huurvoorwaarden

Zijaanzicht van de blokhut

Het adres van de blokhut is:
Zandstraat 5
5524 KA Steensel

Verhuuragenda

M D W D V Z Z
Laden…
<< Vorige | Volgende >>

Groene blokken zijn nog vrij
Rode blokken zijn bezet
Oranje blokken staan gereserveerd als optie

Huurprijzen

€ 6,- per persoon per nacht met een minimumbedrag van € 150,- per nacht. Dit is inclusief gas, water, licht en afvalverwijdering.

De tarieven voor het huren van de blokhut zonder overnachting zijn als volgt: € 3,- per persoon per dagdeel met een minimum van € 65,- per dagdeel.
Onder 1 dagdeel wordt verstaan:
van 8.00 tot 13.00 uur,
van 13.00 uur tot 18.00 uur
of van 18.00 tot 23.00 uur.

Op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 21.30 uur is de blokhut niet beschikbaar voor verhuur in verband met het eigen gebruik van de blokhut door de speltakken van scouting Steensel. Dit geldt niet voor de maand Juli en Augustus.

Een kinderfeestje (basisschool-kinderen) overdag kost:
voor Steenselnaren € 25,-
voor niet-Steenselnaren € 50,-

Een kinderfuif (basisschool-kinderen) in de avond kost:
voor Steenselnaren € 35,-
voor niet-Steenselnaren € 50,-
voor extra uren € 10,- per uur extra

Contactgegevens

Voor vragen of om te reserveren kan er gemaild worden naar verhuur@scoutingsteensel.nl.